tisdag 4 oktober 2011

Blå potatissallad med tzayspett


Eftersom det varit så fint höstväder i helgen passade vi på att grilla lite. Man kan aldrig grilla för mycket, eller hur? :)
Jag fick tzayspett och så gjorde vi en potatissallad på blå congo.

Blå potatissallad, du behöver:

1 påse blå congo (kokas 15 min med skal för att behålla färgen)
1 röd lök
2 vitlöksklyftor
1 burk avrunna soltorkade tomater
1 burk skivande kalamata-oliver, svarta
10 st sugarsnaps
2 dl cashewnötter
10 körsbärstomater
5 rädisor
några kvistar basilika
1½ dl matlagningsyoghurt
1 chilifrukt
salt, peppar.

Koka potatisen och skala den, skiva upp den. Hacka resten, inklusive nötterna och blanda samman allt ihop med yoghurten. Låt gärna stå kallt några timmar, den blir godare ju längre den får stå och dra till sig allt gott!

Inga kommentarer: