onsdag 2 november 2011

Thanksgiving - middagen


När vi hade thanksgiving-middag i helgen fick inte maten plats på bordet så vissa av oss fick sitta och ha fat i knäet för att få plats med sin tallrik framför sig på bordet...
Vi åt kalkon (inte jag då...), ugnsstekta grönsaker med sås av äppeljuice och vitt vin, vegansk nötpaté, sötpotatispaj, brysselkål, tranbärssås, gräddsås, och mycket mer.


Sötpotatis - en självklarhet på thanksgiving. Vi hade det tillsammans med andra rotfrukter och stekte i ugnen.


Blanda äppeljuice med vitt vin, tillsätt lite kryddor och häll över.


Som ett alternativ till kalkon gjorde jag nötpaté.


"Bordsbön" haha :)


Ugnsstekta grönsaker, pumpapaj, paté och gräddsås med portvin.

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Hej!
Åh, så glad jag är att jag hittade din blogg!!!! Jag lägger den på mitt Bloglovin-konto!

Ha det gött!
/ Yvonne

V(EG)ANLIG MAT sa...

Tack Yvonne!
Alltid kul med nya läsare!
Något särskilt du gillar med den?
mvh Mia