fredag 5 december 2008

Årets saffransbakning!

Igår tog jag tjuren vid hornen och satte igång med lussebullarna - veganska i år.


Det gick riktigt bra, degen var smidig och bra från början.


Jag jäste dem extra länge så de skulle bli luftiga och fina. Dessutom tillsatte jag lite rivet apelsinskal och vanilinsocker för extra smak!


Det enda tråkiga med veganska bullar är att de inte blir glänsiga eftersom man inte kan pensla dem med vatten, men de smakar minst lika bra!

GOD JUL!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej !
Ser jättegott ut !!!
Det borde ju gå att få dom glänsande på nå't sätt.... får klura lite och prova lite olika idéer ;)
Jag bakade pepparkakor och småkakor i början av veckan men de är redan slut så det får bli till att baka fler gånger ;)
Ha en bra helg
Kram

V(EG)ANLIG MAT sa...

Ja jag funderar också på det... det borde ju gå på något sätt.
haha jag känner igen det där med att kakor försvinner fort :P
detsamma!
kram