söndag 4 januari 2009

Pasta med sås på det mesta

Idag blev det enkel söndagsmat: pasta med pastasås på sojastrimlor, rödlök, vitlök, majs, paprika, tomat och solrosfrön. Jag tror jag fick med allt där...


Koka först strimlorna och fräs dem bruna, tillsätt sedan löken.


Spill sedan ut häften av redningen du gjort på mjöl, vatten och havregrädde.
Nej, gör inte det, men om du gör redningen i ett kärl vid sidan av får du mindre disk eftersom du då kan hälla vätskan rakt ner i stekpannan.


Det kommer se ut ungefär såhär. Gott!

1 kommentar:

finnjonna sa...

Vad goda grejer du gör! Ja jag vill görna ha lite mer saffransbiscotti! Gillade som sagt dina mycket mer än de riktigt goda som var köpta på konditori. Tror de innehöll lite för mycket saffran faktiskt, tröttnade snabbt. Lagom är bäst, dina alltså :-)
Ja vad kostar småkakor? Betalar såklart dina utgifter och för ditt arbete, så bedöm du, jag betalar. Blir det för dyrt kanske jag inte har råd att handla så ofta... he he. Maila mig jonna@stahl.nu ditt kontonummer eller om du kan ta pengarna via Vicky sen.
Kram!
Och stort tack på förhand! Ska bli gott!