torsdag 6 november 2008

Eko-paj

Igår var vi på en föreläsning om serietecknande
och när vi skulle gå delade biblioteket ut
ekologiska äpplen!
Ett av dem blev efterrätt idag:




In i ugnen medan maten står på spisen.


Det blev himla gott! Sirapen och kanelen gör mycket.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!
Kom på att jag skulle fråga vad man som vegan kan använda för "smör" till mackan om nu Mildas Mjölkfria inte var för veganer. (jag som tyckte det var så gott och smakade som "vanligt") Gäller det både bordsmargarinet och förpackningen med margarin som, i alla fall, jag brukar använda att baka och steka med ?
Kram
P.S. Äppelpajen ser jättegod ut D.S.

V(EG)ANLIG MAT sa...

Hej igen!
Ja då är det carlshamns mjölkfria som gäller! Ja det är ju svårt att känna skillnad... jag tror de flesta veganer har "råkat" äta sånt som de trott varit veganskt någon gång. Jag vet inte hur det är med stekmargarinet, men jag gissar att det är samma som med bordsmargarinet. Carlshamn har ju även stekmargarin!

Anonym sa...

du är så duktig på att laga mat älskling :D

V(EG)ANLIG MAT sa...

hihi tack raring :)