måndag 20 april 2009

Majs- och broccolibiffar


Hasselbackpotatis, kall vitlökssås och broccolibiffar :)


Häromdagen tog jag mig tid att göra en 30-35 broccoli- och majsbiffar. De blev väldigt goda och det är skönt att veta att man har lite "halvfabrikat" i frysen om man är trött någon dag :)

6 kommentarer:

pitan sa...

och jag var osympatisk och åt pizza innan jag kom hem.. usch vilken dålig stil :P

m sa...

ÅÅh ge mig recept på biffarna!

Anonym sa...

Hej!
Ska prova ditt sätt att göra biffar, dvs att ha dem i frysen före stekning. För jag gör inte biffar så ofta, just för att jag tycker att de flyter ut. Men frystipset ska jag prova till helgen!
Det är så roligt att ha funnit dig, för då får jag nya mattips! Och jag lagar mat på samma sätt som du, blandar utan att mäta och väga, ändrar i rcepten redan första gången, osv, lite vilt och ouppfostrat!
Får man komma med ett litet tips?! Kan du inte etikettera dina inlägg, så att man hittar recepten lättare! Alltså varmrätter, efterrrätter, kakor, bröd, osv.
Nu har jag ätit falck risotto. En snabbrätt jag gärna gör till lunch när jag är ensam.
Ha det bra!
Hulda

Lena sa...

Får nog se till att ta mig i kragen och fixa mina egna "halvfabrikat" jag oxå.

En liten fråga : var handlar du dina torkade soyaprodukter ??? För det är väl sådana du använder som "kött" ??? Man hittar dom ju inte i vanliga mataffären tyvärr.

Ha en bra helg.
Kram

V(EG)ANLIG MAT sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
V(EG)ANLIG MAT sa...

Hej Lena!
Jag köper min sojaprotein på hälsokostaffärer, Life-butiker eller skickar en vän till göteborg som senast :)
Finns på Life i Norrköping (domino-källaren) och i hälsokosten Big Heart vid pizzeria hawaii.
Lycka till!