tisdag 7 april 2009

Wuhu check me out!


Idag är jag och bloggen (och katten Hasse) med i NT och Correns matbilaga! Det blev jättebra tycker jag. Bra och tydlig text (inte lätt alla gånger!), bra foton även kompositionsmässigt och väldigt fin layout/redigering :)
Hittar ni en tidning kan ni hitta ett par mumsiga recept också, håll utkik!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Hej!
Naturligtvis såg jag artikeln i NT idag! Och den var bra, precis som du säger, För man vet aldrig vad de får det till.
Det lät ju nästan som det är normalt att vara vegan! Förstå mig rätt, för så är det ju inte i verkliga livet, att det uppfattas så! Folk är konstiga! Jag själv är laktovegetarian sen trettio år ungefär! Och hela den tiden har jag fått höra,: vegetarian? kan man leva på bara grönsaker? Va, jag står ju framför dem frisk och i liv! Så det var en otrolig bra artikel! Tack för att du gjorde den!!
Så nu har jag läst runt på din blogg och hittat många goda förslag på mat! En fråga har jag: Vad är det här äggsubstitutet för något? Var får man tag i det? Det skulle ju vara kul att kunna baka muffins! Och sockerkaka! Men jag tål ju inte ägg!
Otoligt lättsam och härlig blogg du har! Är det ok att jag sätter upp dig på min blogglista?
Ha det bra vännen och än en gång TACK för artikeln!
Hulda

Lena sa...

Superbra artikel blev det i tidningen !!!!
Hoppas riktigt många läser den och klickar sig in här för att bli inspirerade.
*biscottin är slut...kommer nog snart ny beställning* ;o)
Kram Lena

V(EG)ANLIG MAT sa...

Hej Hulda!
Vad roligt att du gillar bloggen och gillade artikeln! Jag tycker också det var bra att artikeln fick det att framstå som att det inte är så konstigt att vara vegan - precis mitt syfte med bloggen!
Det är många som frågar mig om vad jag äter med: "vegetarian förstår jag, men vegan? då kan man ju inte äta nånting!" får jag ofta höra.
Äggpulvret heter "Orgran No Egg" och jag har hittat det i glutenhyllan på vissa ica-affärer men de finns oftast på hälsokostaffärer, både på "Big Heart" här i Norrköping och på Life i Linköping. Det funkar jättebra till sockerkaka och muffins!
Klart du kan lägga till mig!

V(EG)ANLIG MAT sa...

Hej Lena!
Tack för beröm :) Jag blev nöjd med artikeln med!
Du är mycket välkommen med en ny beställning :)
Kram

Frk. Kamomill sa...

Hej! Jag klickade mig in på din blogg via Nattas, och OJ!:) Du är asduktig på det här med mat å vad som kan tänkas vara i den! Grymt imponerande, inspirerande. Du verkar vara en hejare! Hälsning från en totalt politiskt inkorrekt kökshaverist med husmorsdrömmar. /C.

V(EG)ANLIG MAT sa...

Hej fröken och tack för kommentaren! :)
Vi har alla husmorsdrömmar imellanåt :P
Enjoy!